Algemene afspraken ouders

10 SPECIFIEKE GEDRAGSREGELS VOOR OUDERS

1. De ouders moeten altijd beseffen dat het resultaat ondergeschikt is aan de opleiding. Het belangrijkste is dat de spelers (zo veel mogelijk) bijleren in hun ontwikkeling als voetballer en als persoon.

2. De ouders van elke FC Schepdaal speler worden met aandrang gevraagd om op een positieve manier (juist taalgebruik, beheersen van emoties, geen confrontaties met ouders van tegenpartij, …) voor alle jeugdspelers van FC Schepdaal te supporteren.

3. Ouders zijn geen trainers en dus kan coachen alleen van een door FC Schepdaal aangestelde trainer/coach komen

4. Het betreden van de velden is voor de ouders verboden, zowel tijdens wedstrijden als op trainingen. Ouders van doelmannen vragen we om niet achter het doel plaats te nemen.

5. Ook de scheidsrechter dient gerespecteerd te worden en eventuele scheidsrechterlijke vergissingen worden bezadigd benaderd en mogen geen aanleiding geven tot scheldpartijen of het sporteducatieve karakter op de helling zetten. Ouders die door hun gedrag de werking van FC Schepdaal in het gedrang brengen of die de technische staf, trainers of andere medewerkers beledigen in het publiek, kunnen de toegang ontzegd worden.

6. De ouders verbinden er zich toe eventuele problemen via de trainer en/of jeugdcoördinatoren bekend te maken. Zij respecteren de integriteit van de club en laten zich niet verleiden om de club op een negatieve manier voor te stellen.

7. De ouders van elke FC Schepdaal speler worden met aandrang gevraagd om er voor te zorgen dat de jeugdspeler op tijd komt. We willen de ouders wijzen op het feit dat zij hier een belangrijke rol spelen in het organisatiemodel van FC Schepdaal en de werking van de opleiding niet in gevaar mogen brengen door een nonchalante en een vrijblijvende opstelling.

8. Vanaf U8 worden er geen ouders meer toegelaten in de kleedkamers bij wedstrijden, enkel trainer en afgevaardigde begeleiden de spelers in de kleedkamers voor, tijdens en na een wedstrijd.

9. Wij streven bij wedstrijden naar voldoende speelgelegenheid voor onze jeugdspelers. Soms kan een speler om een bepaalde reden iets minder spelen. Gelieve hiervoor begrip op te brengen.

10. Enkel positief aanmoedigen en stimuleren is de boodschap. Geniet van het feit dat uw kinderen gezond zijn en sport kunnen beoefenen.

Afhaaladres

Kantine FC Schepdaal
Kerkhofstraat z/n
1703 Schepdaal

Afhaal / Levering

Afhaalmoment 1
Zaterdag 13/03: 16u30 - 18u

Afhaalmoment 2
Zaterdag 13/03: 18u - 19u30

Gratis levering kan binnen een straal van 10 kilometer (vanaf kantine FC Schepdaal)

Wij aanvaarden geen steunkaarten van een vorig eetfestijn.

Designed by Kerre. All rights reserved