Selecteer een pagina

Ongevallen of blessure tijdens de match/training.

Wat te doen bij ongeval/blessure?

Een ingevulde ongevalaangifte gebeurt met een officieel formulier van de KBVB. Dit formulier kun je krijgen via de jeugdcoördinatoren.

Het formulier dient binnen de week afgegeven te worden aan de jeugdcoördinatoren of aan de gerechtigd correspondent. Zolang deze periode loopt mag de speler in geen geval deelnemen aan trainingen of matchen.

Na de volledige behandeling, moet een arts bevestigen dat de speler terug mag trainen/spelen.

Hoe kun je de medische kosten terugbetaald krijgen?

Alle medische kosten dienen eerst zelf betaald te worden door de speler. Dit betreft zowel bezoeken aan artsen, radiologie of andere.

Doktersattesten enz. moeten hierna naar het ziekenfonds gestuurd worden voor terugbetaling van het deel dat door de ziekteverzekering gedekt wordt.

Pas na gezond-verklaring kan de speler zijn dossier indienen voor terugbetaling.

Dit dossier wordt doorgegeven aan de KBVB, die een deel van de remgelden zal terugbetalen

Wat moet er in het dossier zitten?

Alle documenten die je van de mutualiteit krijgt, alsook kopies van de medische attesten.

Wil je lid worden van de club?

Als club in volle expansie zijn wij steeds op zoek naar spelers, trainers, délégués, vrijwilligers,.... Heb je ook zin om tegen een balletjes te trappen, spelers de technieken van het spelletje bij te brengen of gewoon  de handen uit de mouwen te steken en onze club naar een hoger niveau te tillen, laat dan zeker iets van je horen! Dit kan bij iemand van het bestuur, of via mail,... Wij horen je graag!

Designed by Kerre. All rights reserved

Print Friendly, PDF & Email