Selecteer een pagina

Enkele jaren geleden introduceerden we de app “ProSoccerData” in onze club. Een handig communicatiemiddel dat evenwel niet ten volle werd benut. Vanaf dit jaar zal alle communicatie (veranderingen in uren van trainingen, uitgestelde wedstrijden, communicatie ivm “evenementen”, …) enkel nog via ProSoccerData verlopen!

Het is dat ook noodzakelijk dat iedereen een actief account heeft. Indien dit nog niet het geval is, gelieve de webmaster te contacteren zodanig dat dit kan aangemaakt worden. Het enige dat we hiervoor nodig hebben is een (geldig, natuurlijk) e-mailadres.

Eenmaal ingevuld in het systeem zal je een uitnodiging tot activatie ontvangen in uw mailbox. Hiermee kan je een wachtwoord aanmaken en dan ben je vertrokken!

Er bestaat ook een app voor die je kan terug vinden in google play (Android phone) of de app store (IPhone). Via je browser kan je in je account. Het volstaat te klikken op de link in de menubalk en username en paswoord in te vullen.

Veel succes! 

Wil je lid worden van de club?

Als club in volle expansie zijn wij steeds op zoek naar spelers, trainers, délégués, vrijwilligers,.... Heb je ook zin om tegen een balletjes te trappen, spelers de technieken van het spelletje bij te brengen of gewoon  de handen uit de mouwen te steken en onze club naar een hoger niveau te tillen, laat dan zeker iets van je horen! Dit kan bij iemand van het bestuur, of via mail,... Wij horen je graag!

Designed by Kerre. All rights reserved